SMS för balanskontroll

Skicka SMS för att kontrollera saldo

Kontrollera att du använder det registrerade mobilnumret. Om ditt nummer inte är registrerat, vänligen kontakta bankfilialen för att ställa in först.
  • Välj typ av förfrågan
  • Använd [SMS Query Builder] för att fylla i nödvändig information
  • Skicka SMS till det angivna numret
  • SMS-frågeresultat skickas till registrerat mobilnummer
  • Den sista SMS-frågan sparas i appen. Du kan använda knappen [SMS Query] på fliken [Kort] direkt nästa gång

Kontrollera det missade samtalet (Indien)

Se till att du har registrerat [Missat samtal] tjänst hos din bank. Du kanske kan registrera det genom att skicka ett SMS till det angivna numret.
  • Ring [Missat samtal] nummer från registrerat mobilnummer
  • Efter några ringsignaler kopplas samtalet automatiskt från
  • Efter ett tag ska saldo-SMS skickas till ditt registrerade mobilnummer