Sms for saldokontroll

Send SMS for å sjekke saldo

Kontroller at du bruker det registrerte mobilnummeret. Hvis nummeret ditt ikke er registrert, kan du kontakte bankfilialen for å sette opp først.
  • Velg forespørselstype
  • Bruk [SMS Query Builder] til å fylle ut nødvendige detaljer
  • Send SMS til det angitte nummeret
  • SMS-spørringsresultat vil bli sendt til registrert mobilnummer
  • Siste SMS-spørring lagres i appen. Du kan bruke [SMS Query]-knappen i [Kort]-fanen direkte neste gang

Kontroll av tapte anropssaldo (India)

Forsikre deg om at du har registrert [Tapt samtale] -tjenesten i banken din. Det kan hende du kan registrere den ved å sende en SMS til et oppgitt nummer.
  • Nummer for [Tapt anrop] fra registrert mobilnummer
  • Etter noen ringetoner vil samtalen automatisk koble fra
  • Etter en stund skal saldo-SMS sendes til ditt registrerte mobilnummer