Inleiding

Hoe werkt de credit query?

De meeste van uw leveranciers van cadeaubonnen bieden online kredietcontroles voor cadeaubonnen. Onze app opent de website van de aanbieder en vult uw kaartgegevens in. Vervolgens wordt het resterende bedrag uit de website gehaald en opgeslagen in de app.

Is het veilig?

Ja. Wanneer u het saldo van uw cadeaubon bekijkt, worden de querygegevens rechtstreeks tussen uw telefoon en de website van de provider overgedragen. Het is hetzelfde als het openen van de webbrowser op uw telefoon. De app helpt u alleen om kaartgegevens in te voeren en saldogegevens te lezen.

Waarom Captcha?

Captcha is op de meeste websites van leveranciers geïmplementeerd om de beveiliging van de vragen te waarborgen. Helaas kunnen we de captcha-stap niet omzeilen of automatiseren. Je moet de captcha zelf invullen en indienen.

Wat is de volgende?

We werken momenteel aan de ontwikkeling van deze nieuwe functies: het verlopen van kaarten onthouden / meer deals toevoegen / niet-ondersteunde kaarten verzenden

Ons helpen

We programmeren meer automatische zoekopdrachten. We kunnen dit alleen bereiken als we toegang hebben tot de kaartsaldopagina.
Help ons door de kaartgegevens te delen (als het kaartsaldo bijna nul is). Bedankt!

Symbool legenda

Inleiding
Over de app
Deel
Beoordeel ons!
Mijn cadeaubonnen
Een kaart toevoegen
Een kaart verzenden
Instellingen
Premium