Controleer tegoed per sms

Stuur een sms om het saldo te controleren

Zorg ervoor dat u het geregistreerde mobiele nummer gebruikt. Als uw nummer niet is geregistreerd, neemt u eerst contact op met uw bankfiliaal en vraagt u om het te installeren.
  • Kies het type aanvraag
  • Gebruik [SMS Query Builder] om de vereiste details in te voeren
  • Stuur een sms naar het opgegeven nummer
  • Het resultaat van de sms-vraag wordt naar het geregistreerde mobiele nummer verzonden
  • Laatste sms-zoekopdracht wordt opgeslagen in de app. De volgende keer dat u de knop [SMS pollen] op het tabblad [Kaart] direct kunt gebruiken

Het saldo van gemiste oproepen controleren (India)

Zorg ervoor dat u de service [Gemiste oproep] bij uw bank hebt geregistreerd. U kunt het mogelijk registreren door een sms te sturen naar het opgegeven nummer.
  • Bel [Gemiste oproep] vanaf het geregistreerde mobiele nummer
  • Na een paar keer overgaan wordt het gesprek automatisch verbroken
  • Na een tijdje moet een saldo-sms worden verzonden naar uw geregistreerde mobiele nummer