Indførelsen

Hvordan fungerer balancekontrol?

De fleste af dine gavekortleverandører tilbyder online check af gavekortsaldo. Vores app åbner leverandørens hjemmeside og forudfylder dine kortoplysninger. Derefter udtrækkes saldobeløbet fra websiden og gemmes i appen.

Er det sikkert?

Ja. Når du kontrollerer gavekortsaldoen, overføres forespørgselsdataene direkte mellem telefonens og leverandørens websted. Det er det samme som du åbner webbrowser på din telefon. Appen hjælper dig kun med at udfylde kortoplysninger og læse balancedata.

Hvorfor captcha?

Captcha er blevet implementeret i de fleste af sælgerens hjemmeside for at sikre sikkerheden af balance kontrol. Desværre kunne vi ikke omgå eller automatisere captcha-trinnet. Du bliver nødt til at udfylde captcha selv og indsende.

Hvad er det næste?

Vi arbejder i øjeblikket på udviklingen af disse nye funktioner: Remembering Expiration of Cards / Tilføjelse af flere tilbud / Afsendelse af ikke-understøttede kort

Hjælp os

Vi kodning mere auto balance forespørgsel. Vi kan kun få det til at ske, hvis vi har adgang til kortbalancesiden.
Hjælp os ved at dele kortoplysninger (når kortsaldoen er tæt på nul). Tak!

Forklaring af ikon

Indførelsen
Om app
aktie
Bedøm os
Mine gavekort
Tilføj kort
Send kort
indstillinger
præmie