Saldokontrol SMS

Send SMS for at kontrollere saldo

Sørg for, at du bruger det registrerede mobilnummer. Hvis dit nummer ikke er registreret, bedes du kontakte bankfilialen for at konfigurere først.
  • Vælg forespørgselstypen
  • Brug [SMS Query Builder] til at udfylde de nødvendige oplysninger
  • Send SMS til det angivne nummer
  • Resultatet af SMS-forespørgsler sendes til det registrerede mobilnummer
  • Den seneste SMS-forespørgsel gemmes i appen. Du kan bruge knappen [SMS-forespørgsel] under fanen [Kort] direkte næste gang

Check for ubesvarede opkaldssaldo (Indien)

Sørg for, at du har registreret [Ubesvarede Opkald] service med din bank. Du kan muligvis registrere det ved at sende en SMS til det angivne nummer.
  • Ring til [Ubesvaret opkald] nummer fra registreret mobilnummer
  • Efter et par ringetoner afbrydes opkaldet automatisk
  • Efter et stykke tid skal balance-SMS sendes til dit registrerede mobilnummer