Om app

Saldo for gavekort

Gavekort Balance App blev først udgivet i 2012. Nu moderniserer vi appen, så den passer til de seneste ændringer på gavekortmarkedet. Nye funktioner vil blive aktivt udviklet og tilføjet.

Udviklerteam

Vores udviklere har erfaring med softwareudvikling og ligger i Sydney. Vi stræber efter at levere den bedst fungerende app til dig.

kontakt

Hvis du har feedback og forslag, bedes du sende os en e-mail eller tjek vores hjemmeside.